Behandel Voorwaarden

Alle informatie die tijdens de behandeling wordt uitgewisseld is persoonlijk en vertrouwelijk en zal als zodanig zonder toestemming van de client niet aan derden worden gegeven.

De client draagt de verantwoordelijkheid voor eventuele gevolgen van het eigen gedrag. De therapeut noch de praktijk “Het Beeldlokaal” kan aansprakelijk worden gesteld voor enig handelen of nalaten van de client.

Al het gemaakte werk blijft eigendom van de client en mag bij de beeindiging van de behandeling (of in overleg na de sessie) worden meegenomen.

In overleg kan het gemaakte werk (anoniem) worden getoond worden bij supervisie, presentaties voor verwijzers of bijscholing.

Bij afwezigheid op een afspraak wegens ziekte of andere omstandigheden dient dit uiterlijk     24 uur vantevoren te worden doorgegeven via emailadres: beeld-lokaal@outlook.com. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak wordt het bedrag van de sessie in rekening gebracht.

De betalingsvoorwaarden zijn of contant na iedere afspraak of binnen 8 dagen na factuurdatum.

Beroepscode voor Creatief Therapeuten van de Nederlandse vereniging voor Beeldende Therapie (NVBT) . Deze is op aanvraag in te zien. Een informatie brochure over een klachtenprocedure is op aanvraag in te zien.

Klachtenprocedure

Wanneer er tijdens de behandeling problemen ontstaan, proberen we die eerst samen met u op te lossen. Mochten we er niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met de klachtencommissie.

 Betreft de klacht Anita de Gouw, dan richt u zich tot  de FVB, Fivelingo 253,      3525 BN Utrecht.Tel.nr. 030 2800432 of email info@vaktherapie.nl

Betreft de klacht Fransje Nolet dan kunt u de klacht schriftelijk voorleggen aan de NFG, afdeling Registratie en Tuchtrecht-Instituut, Postbus 75, 9430 AB Westerbork. Tel.nr. 0593-333235 of email: secretariaat@de-nfg.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s